2011. december 14., szerda

Na hát most az van, hogy van ugyan a másik blog, de az utazgatós információs valami lett, és amúgy is Zsófi is ír bele, ergo nem ömlenghetek magamról meg nem írhatom bele a faszságaimat* és némileg moderálnom kell az önnön nyelvezetemet is (katasztrófa!), ezért vissza kell térnem. 
Mondjuk most épp nincs miről ömlengenem/panaszkodnom, mert aludtam eleget és nem állok a végkimerülés szélén, plusz megérkezett otthonról a pakkom, irdatlan mennyiségű csokoládéval és téliszalámival. Kevés kell mostanában a boldogságomhoz... 


*mi az, hogy a helyesírás-ellenőrző aláhúzza azt, hogy faszság?  

3 megjegyzés:

  1. a faszság egy teljes mértékben valid szó, használd :) a nadrágodat pedig sajnálom. foltozz és szitkozódj, mást nem tehetsz. ölelések és csókok :) <3 lélekben veled.

    VálaszTörlés
  2. ugye hogy az?! köszi a támogatást, ölelések és csókok neked is ^^

    VálaszTörlés
  3. Apám ma reggel azt mondta, hogy egy húsgyári bélpucoló szakmunkás is szebben beszél mint én, és szégyelljem magam, szóval használd nyugodtan, hogy faszság, talán én is jobban érezhetem magam kicsit.

    Egyébként meg tényleg szemétség a Levistől ilyen szart gyártani, ilyen alapon a kínai piacon vett gatya jobban megéri, mert ott legalább tudatosan költöd a pénzt szarra... SZAAR, újabb csúnya szó.

    :D

    VálaszTörlés