2012. január 16., hétfő


Komolyan basszák már meg, hogy nem bírják felfűteni a sulit. Annyira fázott a lábam, hogy fájt. Tudom, hogy a japóknak meg se kottyan, a középiskolás lánykák harisnya nélkül császkálnak 5 fokban... de hát na, azért gondolhatnának szerencsétlen európaira is kicsit :( Otthon a mínusz 15 fokban nem fázom ennyire, mint itt... köcsög páratartalom, ez az alattomos hideg bemászik a ruha alá, és ráadásul minden tanterem jégverem és a lakás is olyan huzatos, hogy megőrülök. Plusz légkondival kell fűteni. Rettenet. Kéne egy ilyen, és akkor nem lenne semmi gond: 

Kotacunak hívják, gyakorlatilag egy fűtött asztal, futonnal (mondhatni paplan xD) letakarva. Zseniális. Csak két probléma van vele: nincs rá pénzem, és nem tudnám hova tenni a hatalmas lakásban.
Olyan jó lenne, ha lenne pénzem. Nézegettem a büdös csigazabáló pi az egyik francia lány képeit, aki épp most jött vissza Kiotóból, hagyományos szállóban szállt meg, meg egyáltalán megengedheti magának, hogy elmenjen... 
Mellesleg a kínai szomszédainkat is utálom, mindegyik kezében virít az ájfón, de arra nincs eszük, hogy rendesen kitegyék a szemetet, és ne vonzzák ide az összes csótányt meg kóbor macskát a ház elé. Komolyan, nem zavarja őket, ha szakadtan hajítják ki a szemeteszsákot, úgy hagyják, ahogy puffan. Van, amikor nem lehet bejönni a lépcsőházba a szeméttől. Ráadásul rendszeresen hajnal 3-ig partiznak fölöttünk, és bútorokat tologatnak, meg ordítoznak. Nekem magas az ingerküszöböm 3 év koli után, de kapják már be. 

Na ennyit a rinyálásról. Félreértés ne essék, továbbra is szeretek itt lenni, egyre több japán kaját tudok elkészíteni, tanulok is sokat, de a cserediákok élete nem csak játék és mese... rohadjatok meg szemét kínaiak a partijaitokkal meg azért is mert minden nap halljuk ahogy szexeltek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése