2011. június 24., péntek

Most jöttem a masszőrtől, és azt mondta, egyensúlyban van bennem az energia. Ilyet még soha nem mondott, pedig már ismerem egy ideje.
Nem kis meglepetésemre ötöst adtak a záróvizsgán. Vicces volt, mert már az első mondatomba felháborodva belekötött a prof (aki matuzsálemi korú, és amúgy már nyugdíjban van, és az egész 3 év alatt egyetlen órát tartott nekünk), és ezt folytatta 40 percen keresztül. Lényeg a lényeg, megvan a diplomám.
Szeptemberben meg, ha minden jól megy, akkor lelépek kis hazánkból :) Egy Togane nevű városban fogok egyetemre járni, és úgy megtanulok japánul, hogy amint ismét magyar földre teszem a lábam, állásajánlatokkal fognak bombázni, én meg nem fogok győzni válogatni. Ez a terv.*
Most meg itthon vagyok, ami jó, mert amikor a húg épp nem kamaszodik nagyon, akkor nyugodtság van, meg van rendes kaja, és eszem zöldséget, nem csak szezámmagos csirkét, meg smacklevest.
Persze mennék már vissza Pestre, mert ülnék a gödörnél éjhosszat, meg fetrengenék napokig az Izabella utcai bálteremben... :)

*meg az, hogy a használt bugyijaim értékesítéséből fogok mellékjövedelemre szert tenni


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése